Spring til indhold

Skab forretning med en Master of Business Development fra CBS

Går du med overvejelser om, hvordan du i højere grad kan styrke dine faglige kompetencer og forståelse for din virksomheds udvikling? Og er du parat til at forene din egen kompetenceudvikling med udviklingen af virksomhedens forretningsområder?

Der er masser af nye muligheder, som du kan kaste dig over, lære mere om og udnytte i din karriere. Det svære er at gennemskue, hvilke muligheder der reelt giver værdi for dig og virksomhedens forretningsudvikling. Derfor har CBS udviklet en masteruddannelse, der
kan hjælpe dig og den virksomhed, du er ansat i.

Master of Business Development, MBD, er en fleksibel efteruddannelse på CBS målrettet dig, der har ansvar for at udvikle og understøtte vækstmuligheder i din virksomhed. Du sidder centralt i organisationen og er ansvarlig for eller involveret i virksomhedens
forretningsområder.

ModelMBD uden fag

Bliv bedre til at se muligheder og skabe forretning

Alle virksomheder er nødt til at forstå deres forretning og løbende finde måder at udvikle den på. Og om nødvendigt helt at udskifte den. På MBD stiller vi hele CBS’ forskningskapacitet inden for forretningsudvikling til din rådighed, så du kan se nye muligheder og retninger.

Du eller din virksomhed står måske over for en konkret udfordring? Måske er der optimerings-, vækst- eller udviklingsmuligheder, du eller I ikke har fået øje på endnu? Med udgangspunkt i forskningsbaseret viden lærer du at se på dine opgaver, din organisation, dine kunder, markeder, økonomi og omverden med helt nye faglige perspektiver.

Vi kan udfordre dig og din organisation, og vi ved, at det giver dig et større handlerum med mulighed for at udtænke nye løsninger til gavn for virksomhedens samlede forretningsudvikling. Fagene på MBD dækker relevante emner og discipliner, der knytter sig til virksomhedens forretningsudvikling inden for blandt andet organisationsudvikling, økonomi, marketing, strategi, ledelse og kommunikation.

Læs ét fag ad gangen

Det er let at komme i gang. Du kan begynde med at læse et enkelt fag, og løbende sammensætter du din fulde masteruddannelse med sparring fra CBS. Det kan være krævende med karriere, familieliv og uddannelse på samme tid. Derfor kan du strække forløbet helt op til seks år. Vi ved også, at ikke alle ønsker en fuld uddannelse, og du kan derfor vælge de fag, du her og nu ønsker.

Du får altså frihed til at finde din egen retning, mens CBS skaber rammen og leverer byggeklodserne, der bringer dig tættere på at kunne søge nye løsninger på netop dine og din virksomheds udfordringer.

 

Læs mere om uddannelsen her

Uddannelsens opbygning