Spring til indhold

En MBD for dig

For dig, der gerne vil skabe innovative løsninger og udvikle forretningen. For dig, der vil sikre, at du og din virksomhed er forandringsdygtige i fremtiden. For dig, der ønsker en fleksibel master, der passer til dine behov.

Ønsker du at se muligheder og skabe forretning?
Så er en MBD lige noget for dig.

Master of Business Development (MBD) er en fleksibel masteruddannelse på CBS rettet mod dig der arbejder i den private sektor. Så, er du en af virksomhedens nøglemedarbejdere med ansvaret for, at forretningen udvikler sig og skaber nye, innovative løsninger, så er en MBD noget for dig.

Med en MBD kan du opnå viden inden for en bred vifte af emner som forretnings- og organisationsudvikling, digitalisering, innovation, strategisk kommunikation, personlig udvikling, økonomi og ledelse. Du kan således styrke både dig og din forretning i netop den retning, du ønsker, og i lige det tempo, der passer dig.

Vi giver dig løbende vejledning, så vi sammen sikrer, at din master er relevant. Du vil opleve høj fleksibilitet, der gør det muligt at balancere mellem arbejde og privatliv, samtidig med at opnå viden og værktøjer, der gør det muligt at indfri dine mål og ambitioner.

En MBD er for dig, der vil:

Opnå viden om

  • Den nyeste forskning inden for ledelse af forretningsudvikling og øvrige relevante erhvervsøkonomiske discipliner.
  • De bedste redskaber til at kunne reflektere kritisk over egen praksis baseret på et videnskabeligt grundlag.

Udvikle færdigheder, der gør dig i stand til at

  • Identificere og analysere centrale tværgående problemstillinger i din virksomhed.
  • Vælge mellem relevante analytiske perspektiver, metoder og modeller til at løse de komplekse problemstillinger, der på din arbejdsplads knytter sig til forretningsudvikling.
  • Analysere relevante problemstillinger inden for egen fagspecialisering og designe nye fagspecifikke løsninger integreret med en organisatorisk og ledelsesmæssig forståelse.
  • Formidle forskningsbaseret og praksisorienteret viden i relation til forretningsudvikling og diskutere relevante problemstillinger med både fagfæller og ikke-specialister.

 

Opbygge kompetencer, der gør det muligt at

  • Integrere din fagspecifikke viden og færdigheder på tværs af virksomhedens funktioner og aktører med henblik på at udtænke og designe nye løsningsmodeller inden for dit ansvarsområde.
  • Fortsætte din faglige læring og udvikling.
  • Navigere i en kompleks og uforudsigelig organisatorisk kontekst.

Skræddersy din MBD

MBD er en fleksibel efteruddannelse, hvor du kan sammensætte uddannelsen efter dine ønsker og behov. Læs om de mange muligheder og find ud af, hvordan du skræddersyer uddannelsen, så den passer bedst til dig.

Læs om uddannelsens opbygning