Spring til indhold
bygning

Om uddannelsen

Master of Business Development er en fleksibel efteruddannelse, som tilpasses dine ønsker og din karriere. Du kan også starte med et enkelt fag.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er fleksibel, så du kan vælge fag og tempo, præcis som det passer dig. Du kan begynde med et enkelt fag, hvis du her og nu har brug for solid viden og nye perspektiver. Du kan vælge fag inden for en bred vifte af emner som fx forretnings- og organisationsudvikling, innovation, strategisk kommunikation, personlig udvikling, økonomi og ledelse.

For at få en fuld master skal du tage 2 grundfag, 4 kernefag og 3-6 valgfag. Rækkefølgen på fagene er helt op til dig og kan tages, så det passer bedst til dit behov. Fagene leder alle op til, at du til sidst skal skrive dit masterprojekt, som er afslutningen på uddannelsen.

Hvert fag består af en mængde ECTS-point, som kan variere alt efter, hvilket fag der er tale om. En fuld master består af 60 ECTS-point fordelt på henholdsvis grundfag, kernefag, valgfag og masterprojekt. Du kan orientere dig om, hvor mange point hvert fag tæller for i fagoversigten.

CBS MBD Opbygning