Spring til indhold

D. 23/09: Eksklusivt indblik – Helt gratis

Tilmeld dig vores online infomøde og få indblik i, hvad en MBD kan give dig og din virksomhed. Mød dit kommende netværk og ikke mindst forsker og fagansvarlig på MBD, Sof Thrane. Vi ser frem til at se jer alle d. 23/09 kl. 20!

Tilmeld dig infomøde

HVORNÅR: D. 23. september kl. 20-21
HVOR: Online  

Hør, hvordan en MBD kan styrke dig og din virksomhed

Overvejer du at søge ind på Master of Business Development (MBD) på CBS, så finder du ikke en bedre mulighed end dette infomøde – og det er endda helt gratis. 

Forsker og fagansvarlig på MBD, Sof Thrane, tager dig med bag om uddannelsen og giver et indblik i, hvordan du med en MBD bliver i stand til at se muligheder, der skaber forretning. Her kan du også møde dit kommende MBD-netværk, hvor I sammen kan stille spørgsmål og åbne op for snakken om, hvilke fordele og redskaber en MBD kan give dig og din virksomhed. Vi fortæller også om uddannelsen, dens opbygning og fagene. 

En MBD er for dig, der gerne vil mere. Du vil gerne, 

  • Tage ansvar for, at forretningen udvikler sig
  • Skabe nye, innovative løsninger
  • Vide mere om forretningsudvikling
  • Udbrede din forståelse for digitalisering
  • Opnå nye perspektiver på ledelse
  • Undervises på et højt akademisk niveau
  • Og så ønsker du fleksibilitet til at kunne skabe netop din retning

 Uddannelsen er baseret på fag, du sammensætter efter behov. Vi giver dig løbende vejledning, så vi sammen sikrer, at din master er relevant. Du vil således opleve høj fleksibilitet, der gør det muligt at balancere mellem arbejde og privatliv, samtidig med at opnå viden og værktøjer, der gør det muligt at indfri dine mål og ambitioner.  

Mulighed for at møde os fysisk 

Er du forhindret i at deltage i vores online infomøde, vil der også være mulighed for at møde os fysisk d. 17. november 2021. Tilmeld dig fysisk infomøde 

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 38153060 eller på mbd@cbs.dk 

Vil du gerne vide mere?

Til dig, der stadig er sulten efter mere info om uddannelsen, fortvivl ikke! Vi har meget mere, hvor det kommer fra. Læs om uddannelsen, dens opbygning og ikke mindst, hvilke fag du kan vælge mellem. Bliv klogere på de kompetencer, du kan opnå med en Master of Business Development, og få indblik i, hvad det kræver.

Læs om uddannelsen