Spring til indhold

7. november 2022: Eksklusivt indblik – helt gratis

Tilmeld dig vores informationsmøde og få indblik i, hvad en MBD kan give dig og din virksomhed. Mød forsker og studieleder på MBD, Sof Thrane, hør en dimittend fortælle om udfordringer og muligheder og få en introduktion til et af vores fag. Vi ser frem til at se dig!

Tilmeld dig infomøde

HVORNÅR: Mandag den 7. november 2022, Tid: kl. 17:00-18:30
HVOR: Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg, lokale:DH.V.0.89

Hør, hvordan en MBD kan styrke dig og din virksomhed

Overvejer du at søge ind på Master of Business Development (MBD) på CBS, så finder du ikke en bedre mulighed end dette infomøde – og det er endda helt gratis. 

Forsker og studieleder på MBD, Sof Thrane, tager dig med bag om uddannelsen og giver et indblik i, hvordan du med en MBD bliver i stand til at se muligheder, der skaber forretning. Her kan du også møde dit kommende MBD-netværk, hvor I sammen kan stille spørgsmål og åbne op for snakken om, hvilke fordele og redskaber en MBD kan give dig og din virksomhed. Vi fortæller også om uddannelsen, dens opbygning og fagene.

En af vores seneste dimittender vil give dig et indblik i, hvordan master-studierne kan kombineres med arbejde og familieliv. Desuden vil du få en smagsprøve på et af vores efterspurgte fag.

MBD er for dig, der gerne vil: 

  • Tage ansvar for, at forretningen udvikler sig
  • Skabe nye, innovative løsninger
  • Vide mere om forretningsudvikling
  • Udbrede din forståelse for digitalisering
  • Opnå nye perspektiver på ledelse
  • Undervises på et højt akademisk niveau
  • Og så ønsker du fleksibilitet til at kunne skabe netop din retning

Uddannelsen er baseret på fag, du sammensætter efter behov. Vi giver dig løbende vejledning, så vi sammen sikrer, at din master er relevant. Du vil således opleve høj fleksibilitet, der gør det muligt at balancere mellem arbejde og privatliv, samtidig med at opnå viden og værktøjer, der gør det muligt at indfri dine mål og ambitioner.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 38153060 eller på mbd@cbs.dk 

Vil du gerne vide mere?

Til dig, der stadig er sulten efter mere info om uddannelsen, fortvivl ikke! Vi har meget mere, hvor det kommer fra. Læs om uddannelsen, dens opbygning og ikke mindst, hvilke fag du kan vælge mellem. Bliv klogere på de kompetencer, du kan opnå med en Master of Business Development, og få indblik i, hvad det kræver.

Læs om uddannelsen