Spring til indhold

Informationsmøde EjendomDanmark – MBD

Sæt kryds i kalenderen den 1. juni kl. 16.00-17.30. Her slår CBS og EjendomDanmark dørene op til informationsmøde om ejendomsbranchens nye minor in real estate, MBD.

Tilmeld dig her

HVORNÅR: Onsdag den 1 juni 2022, Tid: 16.00-17:30
HVOR: Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg DH.V.0.89

 

På informationsmødet vil Sof Thrane, studieleder for Master of Business Development og professor på CBS, og Mogens Bjerre, lektor og underviser, give indblik i uddannelsen og de forskellige fag. EjendomDanmark vil ligeledes være repræsenteret.

Image

Minor in real estate

I samarbejde med CBS har EjendomDanmark udviklet en specialisering målrettet til ejendomsbranchen, som kan tages fleksibelt. Det betyder, at du både kan tage fagene enkeltvist eller samlet som en Minor in real estate.

MBD Minor in real estate er en fleksibel uddannelse, der består af de fem ejendomsrettede fag:

Uddannelsen er for virksomhedens nøglemedarbejdere, som har erfaring inden for fx salg og marketing, økonomistyring, finansiering, ledelse eller HR i ejendomsbranchen.
Det er en fleksibel uddannelse, hvor du kan nøjes med at tilmelde dig de enkelte fag eller udbygge med en fuld MBD, der afsluttes med et masterprojekt.

Minor in Real Estate

Arbejder du med fast ejendom og ønsker at udvikle din forretning til at imødekomme bæredygtighed og digital implementering? I samarbejde med EjendomDanmark har vi udviklet specialiseringen særligt til branchen.

Læs mere her