Spring til indhold

Fag & Tilmelding – old

Fagene på MBD er baseret på den nyeste forskning. I undervisningen kommer du til at arbejde med praksisnære cases, modeller og frameworks, som du kan implementere direkte i din virksomhed. Læs mere og tilmeld dig fagene.

MBD er en fleksibel efteruddannelse, som består af fag inden for forretningsudvikling, digitalisering og ledelse. Start med et enkelt fag eller tilmeld dig hele uddannelsen på én gang.

Du tilmelder dig via en PDF, som du udfylder og sender til os per mail. PDF’en finder du under hvert fag. Ved du allerede nu, hvad du ønsker at tilmelde dig, kan du gøre det nederst på siden.

Fagene på MBD er inddelt i fire forskellige kategorier: grundfag, kernefag, valgfag og et masterprojekt. Derudover kan udbuddet af fag variere afhængig af, om du tilmelder dig til forårssemesteret eller efterårssemesteret.

 

Se kalenderoversigt forår 2022

Se kalenderoversigt efterår 2022

 

HJÆLP TIL TILMELDING AF FAG?

Er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig fag, eller ønsker du mere generel vejledning? I MBD- teamet står vi altid klar til at hjælpe dig.
Find kontakt oplysninger her

 

TILMELD DIG FAG NU – INVESTER I FREMTIDEN

Kom et skridt videre på vej til en MBD og tilmeld dig allerede nu. Du kan både tilmelde dig et enkelt eller flere fag. Om du er en ny eller igangværende studerende, tilmelder du dig via en PDF, der udfyldes og sendes til os per mail.

Ny studerende Igangværende studerende