Spring til indhold

Specialisering – Minor in Real Estate

Arbejder du med fast ejendom og ønsker at udvikle din forretning til at imødekomme bæredygtighed og digital implementering? I samarbejde med EjendomDanmark har vi udviklet specialiseringen særligt til branchen.

Bæredygtighed og Digital Implementering

Specialiseringen er skræddersyet til dig, der arbejder inden for fast ejendom og ønsker at:

  • Opnå helt nye kompetencer, men også få tilspidset dem, du allerede har, så du i fremtiden er langt bedre rustet til at løse opgaver, der er præget af udviklingen inden for Property Technology (PropTech), stigende urbanisering og krav til den grønne omstilling.
  • Stå forrest i feltet, når der dukker nye problemstillinger op i forbindelse med, at branchen kun bliver grønnere og mere digital.
  • Lære, hvordan du med digitaliseringen og den grønne omstilling i ryggen kan skabe bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum.

Undervisningen fokuserer således stærkt på miljøet, og hvilke krav klimaet stiller til Danmarks boligmasse både i dag og fremover, ligesom du får et indblik i, hvad urbaniseringen kommer til at betyde for fremtidige løsninger. Du lærer også, hvad nye teknologiske løsninger som PropTech giver af muligheder for at effektivisere yderligere inden for ejendomssektoren.

Sammen med undervisere, der har indgående kendskab i branchen, og et netværk af ligesindede studerende, bliver du uddannet til at kunne identificere forbedringer og skabe innovative løsninger, der gennem digitalisering og respekt for klimaet bidrager til den økonomiske vækst i Danmark.

Skræddersy din specialisering

Specialiseringen indeholder fem fag, der styrker dig på forskellige områder inden for dit arbejde i ejendomssektoren. Fagene er:

Specialiseringen kan blive afsluttet på 1,5 år med først fags start til november. Hvert fag består af fire undervisningsgange, og det er op til dig, om du vil tage specialiseringen som enkeltfag eller tage alle fem fag sammenhængende, så du ender med en Minor in Real Estate. De fem fag giver samlet 27 ECTS-point, hvor den fulde MBD er 60 ECTS-point. Hvert fag koster mellem 17.000-20.000 kr. eller samlet 91.000 kr.

Læse mere om MBD

Interesseret i en specialisering inden for ejendomsbranchen

Vi står klar til at tage imod dig, hvad end du ønsker at tage den fulde Minor in Real Estate, eller blot er interesseret i et enkeltstående fag. Mulighederne er mange, og du kan således skræddersy din specialisering, så det passer til netop dine behov.

Tilmeld dig